Rólam 2022-07-06T14:16:26+00:00

Rólam

gerei balázs csúcsteljesítmény mentáltréner

Gerei Zoltán Balázs - aláírás

Gerei Zoltán Balázs vagyok,
nős, 3 gyermek édesapja

gerei balázs csúcsteljesítmény mentáltréner

Gerei Zoltán Balázs - aláírás
Gerei Zoltán Balázs vagyok,
nős, 3 gyermek édesapja

Az elmúlt több mint 30 évben azt a hivatást kerestem, melyben igazán jól érzem magam, amelyben meg tudom mutatni képességeimet. Azt a hivatást, ahol ki tudom bontakoztatni magamat, átadni azt amit tudok és tapasztaltam, egyúttal folyamatos lehetőségem van újabb ismeretek gyűjtésére, tanulásra, fejlődésre.

25 éven át dolgoztam az egészségügy területén tevékenykedő piacvezető multinacionális vállalatoknál. Voltam értékesítési munkatárs, marketinges, üzletágvezető, ügyvezető, régiós értékesítési vezető, üzletfejlesztési igazgató. Dolgoztam Európában és Ázsiában, szervízeltem laboratóriumi gépeket Kelet- Magyarországon és vezettem fejlesztési csoportot Oroszországban. Tevékenységem során mindig az emberi tényező érdekelt. Hogyan lehet azt biztosítani, hogy mindenki ki tudja hozni magából a benne rejlő tehetséget, tudást, folyamatosan egyre jobb teljesítményre törekedve?

Így vezetett az utam az értékesítési és vezetői munka mellett, a tanácsadói, segítői területre.

Az elmúlt 15 évben saját fejlődésemen keresztül meghallottam a hívó szót, rátaláltam az igazi küldetésemre. Voltam vállalati coach, folyamatirányítási rendszer megalkotója, szervezetfejlesztő, fejlesztési vezető. Tréningeltem és coacholtam vezetőket és csapatokat külsős segítőként.

9 évvel ezelőtt egy „véletlen” folytán kezdtem foglalkozni sportolók, ezen belül is kifejezetten labdarugók mentális felkészítésével. A „műfaj” különlegessége rögtön magával ragadott.

Nagy szakmai kihívás támogatni a játékosokat, hogy rövidtávon, hétről hétre, napról napra csúcsteljesítményt nyújtsanak, miközben egy hosszabbtávú, tartós és gyors fejlődést lehetővé tevő munkát is végzünk. A végzett munka hatékonysága azonnal lemérhető, visszaellenőrizhető napokra lebontva és persze évek távlatában is.

Megszerzett tudásom, saját tapasztalatom, emberi hozzáállásom alakította ki azt az egyéni módszertant, amellyel a segítői területen sikeresen dolgozom. A folyamatos fejlődés és a változás ma is életem része.

A siker bennünk van.
Tarts velem és együtt kihozzuk belőled a maximumot !

+36-70/567-1905
info@gereibalazs.hu
Irj Skype-on