Referenciák 2023-02-14T15:32:38+00:00

Referenciák

Gulácsi Péter

Az RB-Leipzig csapatkapitánya
A Bundesliga legjobb kapusa (2018)
A Magyar Labdargúgó Válogatott hálóőre
Az Év Labdarúgója
és a Magyar Aranylabda díj nyertese 2018-ban és 2019-ben.

“Balázzsal 2017 nyarán, pályafutásom eddigi legnehezebb szenzonja előtt kezdtünk el dolgozni. Bajnokok Ligája, Bundesliga, válogatott, mindez egy új vetélytárssal még kiélezettebb helyzetben. Ahhoz, hogy ezeknek a kihívásoknak meg tudjak felelni éreztem, hogy többre van szükségem, hogy valami olyan extrát kell mutatnom, amit addig nem. Heti több alakommal, órákon át dolgoztunk.

Először stabilizáltam a helyemet, majd hosszútávú szerződést kaptam a klubbomtól, a szakírók a legjobbnak választottak a posztomon, idén otthon az Év Labdarúgójának szavaztak meg és minden mutatóban a legjobbnak számítok a Bundesligában. Megtanultam magamból mindent kihozni a pályán, kiegyensúlyozottab és boldogabb lettem a pályán kivül.

A közös munka alkalmával jobban megismertem magamat, legyőztem a félelmeimet, kétségeimet. Balázs nem csak nekem, hanem a családom más tagjainak is segített különböző helyzetekben, bizalommal fordulunk hozzá minden alkalommal, bármilyen problémáról is legyen szó.” (2018, 2019)

Referencia - Gulácsi Péter

Vécsei Bálint

Válogatott labdarúgó, a Ferencvárosi TC középpályása
2017, 2019 a svájci labdarúgó bajnokságban szereplő FC Lugano bronzérmes csapatának tagja
2020, 2021 Magyar bajnok (FTC)

Referencia - Vécsei Bálint

„2021 nyarán határoztam el, hogy mentálisan is fejlesztem magam és azt hiszem ehhez megtaláltam a számomra megfelelő embert, Gerei Balázst. Az elején kicsit félve kezdtem bele, de nagy segítségemre volt. Először is visszanyertem magamban a hitet, majd lépésről lépésre sikerült visszaépíteni a magabiztosságom és így 100%-ot tudok nyújtani a pályán! Visszagondolva nagyon nagy segítség lett volna karrierem elején is, ezért csak ajánlani tudom mindenkinek, aki valaha is gondolkozott, hogy mentál coach segítségét kérje!”

Botka Endre

Válogatott labdarúgó, a Ferencvárosi TC védője
2017 Magyar Kupa Győztes (FTC)
2019, 2020, 2021 Magyar bajnok (FTC)

Referencia - Vécsei Bálint

„Ajánlom Balázst, ha valaki azt szeretné, hogy a görcsös énje a háttérbe szoruljon, és előjöjjön az igazi belső erő!”

Futács Márkó

Válogatott labdarúgó, az MTK Budapest FC támadója
2008/2009 U19 Bundesliga bajnokcsapat tagja (SV Werder Bremen)
2016/2017 A Horvát bajnokság gólkirálya (Hajduk Split)
2018/2019 Magyar Kupa győztes (MOL Vidi)

Referencia - Futács Márkó

„Felnőttem és alázatosabb lettem. Továbbá a diósgyőri időszakomat követően ismét együtt dolgozom Gerei Balázs mentál coachcsal, aki rengeteget tett azért, hogy eljussak arra a szintre, ahol most vagyok. A hozzáállásomat, a felfogásomat tekintve most tartok ott, ahol már évekkel ezelőtt kellett volna… Kár, hogy csak huszonhét éves koromra komolyodtam meg, de még mindig jobb később, mint soha. Valószínűleg ennek így kellett történnie…” (2017. május, Hajduk Split)”

“Mióta Balázzsal dolgozom, sokkal nehezebben – utóbbi időben talán egyáltalán nem is – tudnak kibillenteni a pozitivitásból. Épitő gondolatok áramlása a hét folyamán nagy szerepet játszik abban, hogyan megyek bele a mérkőzésbe a hétvégén. Ha bármi olyan gondolat vagy érzés előjön, aminek nem kéne ott lennie, megbeszéljük és helyére rakjuk. Együtt olyan egyéni eszköztárat fedeztünk fel, amit nagyon jól tudok használni a mérkőzések közben is.” (2019. augusztus, MOL Fehérvár FC)

Dolgozzunk együtt

a csúcsteljesítményedért

  Hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez
  Adatkezelési tájékoztató

   Hozzájárulok személyes adataim kezeléséhez
   Adatkezelési tájékoztató

   +36-70/567-1905
   info@gereibalazs.hu
   Irj Skype-on